Ghidul utilizatorului

Stimați utilizatori! 

Această platformă vă oferă acces la o multitudine de informații despre domeniile de bunăstare a copilului, factorii protectori ai familiei, studii, cercetări, sfaturi și alte materiale utile care v-ar putea interesa în practica de lucru și nu doar. De asemenea, veți putea participa la discuții, pe forum, în cadrul cărora vor fi abordate diverse tematici în domeniul social, educațional, medical, etc.

Utilizatorul înregistrat are mai multe avantaje.

  1. Are acces la un număr mai mare de materiale 
  2. Poate opta pentru setări detaliate, pentru abonarea la noutăți și evenimente specifice intereselor proprii
  3. Are posibilitatea, cu acordul administratorului paginii, să-și creeze și să-și mențină propriul blog
  4. Are posibilitatea, cu acordul administratorului paginii, să adauge materiale în bibliotecă
  5. Are posibilitatea, cu acordul administratorului paginii, să modereze o temă pe forum

Setările și posibilitățile de administrare suplimentare pot fi accesate din „cabinetul personal”, situat în partea de sus a paginii.

Pagina „Date Personale”

Pe această pagină aveți posibilitatea să adăugați date personale, pe care le puteți utiliza atunci când adăugați articole pe blog sau când participați la discuții pe forum.

În partea de jos a ferestrei deschise sunt indicate compartimentele pentru care puteți obține acces suplimentar (ex: adăugarea fișierilor, adăugarea articolelor pe blog, crearea și moderarea temei pe forum).

Pagina „Setări de abonare”

Pe această pagină puteți opta pentru abonarea la noutăți despre evenimentele care au loc într-un anumit raion și să primiți link-urile pentru noutățile sau evenimentele adăugate recent pe platformă, despre raionul care vă interesează.